rena drömmen i munnen

12 3 4
Foto av: Ragnar Omarsson, lånade härifrån.

Vi älskar när människor skapar utifrån ren glädje och lust. När deras handlingar känns sådär ärliga och genuina att man inte kan låta bli att inspireras av dem. Och bara genom att besöka Pärlans hemsida så får man just den känslan av gänget bakom de små godbitar. Bilderna får en automatiskt att sukta efter att få stoppa en av deras goda kolor i munnen och riktigt njuta av den sötma och gudomliga smak som kommer med dem.

Själva skriver de att ”Vi på Pärlans Konfektyr är donnor som diggar flärden från förr och tycker att det ska svänga, såväl i kastrullen som på dansgolvet” och man kan läsa om hur de kokar kola och kolasås med jazzmusik i högtalarna. Och att en av deras huvudingredienser är ekologiskt grädde gör ju det hela bara ännu mer älskvärt.

Kolor är ju något som annars mest dyker upp runt juletid vilket vi, likt de, tycker är synd. Därför är vi så glada att kunna sälja dessa mumsbitarna i vår butik (på Brogatan 7 i Halmstad) året om – och på så sätt hjälpa till att bota abstinensen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s