I våran lilla värld.

1
2
3
4
5
6

Våran lilla värld. Ja det är precis så vi så många gånger refererar till den. För visst känns det lite som en alldeles egen liten värld när man går igenom den där mörka tunneln för att komma in till en innegård där man sups in en atmosfär av grönska och vackra ting. Och ting, ja det finns det gått om. På ett bord finner man små pumpor, på ett annat finner man en buddha och bakom ett av de välfyllda borden gömmer sig en cykel som vi modernt refererar till som retro.

Och sen har vi ju butiken. Levande ljus, trevlig musik och dofter från våra favoriter Voulspa, Tine K och Terrible Twins. Och är det inte härligt hur man kan köpa en saltlakritskola att smaska på samtidigt som man strosar runt bland plagg från Mes Demoiselles, Rabens Saloner och Vintage By Fe? (för att nämna några) Det tycker vi i alla fall. Och livet ska vara härligt. Det är härligt med människor, det är härligt med vackra saker och pricken över i:et är att vi har förmånen att få verka i en härlig miljö. Så har ni vägarna förbi så besök oss mer än gärna. Kom in och mys en stund i värmen, ta en paus från vardagen och låt oss finnas till hands så att ni kan fokusera er på att bara vara.

Brogatan 7, 302 45 Halmstad


Our on little world. Yes that is exactly how we refer to it. If you ever have the chance to stop by – do it. Take a break from your everyday life and let us take care of you. Enjoy a piece of candy while you are walking around enjoying clothing from Mes Demoiselles, Rabens Saloner and Vintage By Fe (just to mention a few). You’ll find us at Brogatan 7, 302 45 Halmstad. 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s