Jackorna från Blonde No. 8

1 2 3 4 5
Jacka från Blonde No. 8, 4999 kronor, finner ni HÄR / Topp från Ottod’Ame, 1049 kronor, finner ni HÄR / Byxor från Rut & Circle, 299 kronor, finner ni HÄR / Skor från Primeboots, 2895 kronor, finner ni HÄR

Vintern närmar sig verkligen med stormsteg, och ännu tydligare blir det när julsaker börjar levereras. Men nej, skrämselteknik ska vi inte hålla på med för än har vi faktiskt en tid av höst framför oss att njuta av och det tänker vi definitivt göra också! Men oavsett om vi pratar höst eller vinter så har vi ett nytillskott som vi bara känner att vi måste presentera för er – Jackorna från Blonde no. 8.

Dessa fantastiskt snygga och stilrena jackor är sådär lagom tjocka för er som vill bära något varmt men ändå inte vill gå runt som en vandrande michelingubbe. Med andra ord skulle man kunna kalla den en helt perfekt city jacka! En sådan där som du slipper ta av dig varje gång du kliver in i en klädaffär i julruschen samtidigt som den värmer när du väl kommer ut till de upplysta gatorna igen. Vi älskar den verkligen, och alla de andra, gör inte ni?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s