Faux fur á la Rut & Circle

1 2 3 4 5
Faux fur jacka från Rut & Circle, 899 kronor, finner ni HÄR / Byxor i fejk skinn från Rut & Circle, 399 kronor, finner ni HÄR / T-shirt från Ajlajk, 329 kronor, finner ni HÄR / Skor från Primeboots, 2895 kronor, finner ni HÄR

Fejk pälsen har återigen blossats upp till att bli ett av hösten modemåsten. Den skapar verkligen kontrast mot många av de andra plagg vi väljer att slänga på oss såhär års och variationerna i färger och utseenden är oändliga. I årets modevisningar kunde vi se allt från en skrikig orange skapelse från Emilio Pucci, till en härlig naturgrön jacka i en kortare modell av Ida Sjöstedt – och de kändes lika rätt och snygga två. Vissa designers håller sig dock fortfarande till den äkta pälsen trots att en del valt att gå över till de konstgjorda materialen. 

Men oavsett så gör sig dessa lurviga plagg gör helt rätt i garderoben (men främst av allt på oss!). Genom att matcha dem med ett par byxor i (fejk) skinn så tar du hela det där ”kontrast tänket” ett steg längre. Och riktigt snyggt blir det, om ni frågar oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s