med svarta Please och markerade ögon

jobb1 jobb2 jobb3 jobb4 jobb5 jobb6Jeans från Please, 1299 kronor, finner ni HÄR / Tröja från Ajlajk, 599 kronor, finner ni HÄR / Skor från Primeboots, 2895 kronor, finner ni HÄR

Butiken svämmar över med nyheter och ingen är gladare än vi över detta! Massa kläder att kombinera, outfits att fotografera och veckor att planera. Ja verksamheten är i full gång. Ett lass av nya Please jeans nådde oss för någon vecka sen och där fanns dessa underbart sköna svarta byxor som alla borde ha i garderoben. Svart är ju faktiskt den ultimata färgen om man känner sig osäker på hur man ska matcha – och om man inte alls känner sig osäker också för den delen. Funkar lika bra till en enkel lite sportigare tjocktröja likt ovan som till en mönstrad skjorta med alla jordens färger. 

Här satsade vi på en enklare outfit med en lite mer markerad sminkning och låter håret stå för färgklicken (bokstavligen). Nu när sommaren närmar sig sitt slut och den ”naturliga looken” inte känns lika klockren som den gjorde mot den där solbrända huden så börjar det faktiskt bli kul att leka runt med ögonskuggor och skarpa markeringar igen. Håller ni inte med?

En reaktion på ”med svarta Please och markerade ögon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s