med kashmir och stuprörsjeans

1 2 3 4
Topp från Mes Demoiselles, 4095 kronor, finner ni HÄR / Jeggins från Rut & Circle, 299 kronor, finner ni HÄR / Skor från Primeboots, 2850 kronor, finner ni HÄR

Att köra på en slapp tröja till ett par tajtare jeans slår aldrig fel. Dessa byxor från Rut & Circle är dessutom så pass mjuka och bekväma att vi har bestämt oss för att benämna dem som Jeggins istället för jeans – trots att sammansättningen av materialen är exakt densamma som i det hederliga gamla jeansen. Skillnaden är helt enkelt tjockleken på tyget och tätheten i densamma.

Men för att inte snöa in oss på krångliga ord och fakta som endast är intressant om man nördar in sig på ämnet så kan man kort och gott säga att det går att hitta byxor för alla smaker och tycken. Är man en som gillar att ha byxor som man mer eller mindre kan gå ner i spagat med (nåväl, ta det med en nypa salt) så är detta byxorna för dig! Och även fast det i denna kombination inte är synligt så är byxorna ovan även höga i midjan – vilket kan vara himla skönt när man vill röra sig fritt och obehindrat.

Och tröjan från Mes Demoiselles, ja va ska vi säga? Något högre i pris än byxorna, såklart, men man får vad man betalar för – och i detta fall är det 100% kashmir. Vi vet, mycket bättre än så kan det inte bli! Vi älskar den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s