choklad när den är som bäst

1 2 3 4

Vi är ju verkligen butik som har lite av varje. Allt från gummistövlar och blommor till salt och peppar. Någonstans däremellan har vi också dessa två chokladkakor från Nicholas Vahe med smakerna mjölkchoklad med karamell och salt och vit choklad med hallon. Och ja, att bara skriva orden får det att vattnas i munnen på en.

Så för att kunna ge er en ärlig recension så har vi självklart smakat av dessa godbitar, för godbitar är precis vad det är. Mjölkchoklad är ju alltid mjölkchoklad – underbart gott och sådär larvigt tillfredställande. Lägg en bit av denna på tungan och låt den sakta smälta och den underbara söta kakaon kommer att blanda sig med saltbitarna och dina smaklökar kommer att jubla! (vi lovar) Den vita chokladen får ju generellt inte lika mycket uppmärksamhet på marknaden men ger ni det ett försök så vet vi att ni inte kommer bli besvikna. Vit choklad har ju tendens att bli väldigt sött så det känns verkligen som om Nicolas har tänkt till när han har slängt över de små syrliga bitarna av hallon – kombinationen är oslagbar och ger en smakupplevelse utöver det vanliga!

Och att franska Nicolas kan detta med choklad gör oss inte förvånade. Utöver att vara utbildad kock och konditor på Pic Valence (en restaurang som har erhållit 3 Michelin stjärnor) så har han också specialiserat sig på just choklad genom att utbilda sig som chocolatier på Daniel Giruad Valence – en världsberömd utbildning som flera gånger om blivit framröstad till den bästa inom sin genre.

Så ja, är du en chokladälskare så får du för allt i världen inte missa dessa!


 

Produkterna finns i våra butiker på Brogatan 7 och Stationsgatan 37 i Halmstad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s