med vinden i håret

1  3 24

Klänning från Rut & Circle, 259 kronor, hittar ni HÄR / Sjal från Ottotredici, 1599 kronor, finner ni HÄR / Armband från ICON, 299 kronor, hittar ni HÄR / Skor från Primeboots, 2850 kronor, hittar ni HÄR 

Plagg behöver inte alltid vara dyra för att vara snygga. Denna klänning från Rut & Circle är ett perfekt exempel på detta påstående. Det underbara med dessa typer av plagg är att man kan våga lite mer. Man kan våga sig på stilar man vanligtvis inte har, färger man inte använder så mycket av eller skurningar som bara funkar vid vissa tillfällen – det känns ju så mycket mer okej när man inte spenderat lika mycket pengar.

Samtidigt kan det vara perfekt att lägga lite extra lappar då de där assessorerna som är tidlösa. Eller på skorna som man vet kommer hålla i en evighet. Grejer som kommer kännas lika rätt nu som 2026 och som till och med kan bli snyggare med åren. Dyrt och billigt, gammalt och nytt, ja ni väljer själva! Men oavsett vad ni gör – var inte rädda för att mixa. Vi har säkert sagt det förr  men vi säger det igen – mode ska vara kul! Klä dig så att DU känner dig bekväm och snygg och så kan det inte bli annat än rätt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s