behind the scenes

1

När man tänker på en webbshop tänker man sällan på allt jobb som faktiskt ligger bakom den. För en hel del jobb är det. Och på den relativt korta tiden som vi faktiskt har funnits som internetbutik kan man helt klart säga att det har skett en hel del när det kommer till vårt arbetssätt.

Vi minns mycket väl första gången det skulle fotas produkter till hemsidan. Hur vi låg där på golvet i ett av rummen inne i butiken på Brogatan 7, med kameran i högsta hugg och med ett vitt lakan som bakgrund. I dagens läge kan vi se tillbaka på dessa stunder och le, men vi kan lova att det var allt annat än en enkel uppgift att få den där perfekta vita bakgrunden som vi då så desperat strävade efter.

Idag ser våra arbetsförhållanden helt annorlunda ut, och det är vi glada för! Leveranserna är fler, företaget är större och vägen från produkt i kartong till produkt på hemsidan är bra mycket smidigare än den en gång varit. Och den största skillnaden är nog ändå att vi numera fotograferar nästan alla våra produkter här i vår studio – med den gråa fotobakgrunden som vi har kommit att älska!

Så fort en leverans i modeväg har kommit bokas det omgående en tid för fotografering med någon av våra modeller. När bilderna är tagna väntas bildbehandlingen, uppladdning på hemsidan och sist, men absolut inte minst, produktbeskrivningen. Artikelnummer, storlekar, färger, material, tvättråd och leverantör. Så mycket information som möjligt – om varenda produkt, vartenda plagg. Allt för att göra din upplevelse till en smidig och trevlig sådan.

För ni, våra kära kunder, är viktiga för oss. Och det hoppas vi att ni vet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s