att kombinera vitt och handgjort

1
3
2
4

Jeans från Please, 1299 kronor, finner ni HÄR / Topp från Rabens Saloner, 949 474,50 kronor, finner ni HÄR / Armband från B.belt, 299 kronor styck, finner ni HÄR /  Skor från Primeboots, 2850 kronor, finner ni HÄR

För er som har missat det så fick vi ett par vita jeans i vår senaste leverans från Please. Löjligt sköna och löjligt snygga är två kombinationer av ord man sällan läser tillsammans – men denna gång är det just den kombinationen som måste användas då det är precis vad jeansen är!  En klassisk sommarbyxa som  tack vare den något slappa looken även kommer sitta snyggt tillsammans med en varmare kofta när höstvindarna börjar komma.

Här slängde vi även på vår modell de nya läckra armbanden från B.belt som vi spänt har gått och väntat på! Läder och nitar funkar ju året om, och att dessa är handgjorda och unika gör dem bara till en ännu större favorit hos oss! Gillar ni dem lika mycket som vi? 

2 reaktioner på ”att kombinera vitt och handgjort

    • Tack Mikaela!
      Jag skulle säga att linnet är ganska standard i storlek. Det är ju en slapp variant men för den rätta effekten borde du köpa samma storlek som du brukar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s