välkommen in i våran lilla värld

1 2 3 4

På Rosencranz vill vi att man ska få en upplevelse när man stiger in i vår lilla butik på Brogatan. På samma sätt som vi vill att det ska vara en upplevelse att besöka oss på Lokstallarna och på nätet. Men för alla er som har besökt oss på det förstnämnda vet ju att vår butik är lite speciell, speciell på ett härligt sätt.

Halmstad är inte den största av städer, och att jämföra stadsstressen från någon av Sveriges storstäder med den stress som kan tänkas upplevas när man strosar längs gatorna här – ja det blir bara larvigt. Men trots det lugn som genomsyrar denna stad så blir det en kontrast när man finner sig själv styra sina steg in mot Rosencranz.

Blommor som blomstrar, fontäner som som skapar ljud som blir likt en ljuvlig melodi för öronen och tegelväggarna som får det att kännas som om man för en stund har hamnat i en hemlig och undangömd mysig gård uppbyggd bara för en själv. 

Nu är ju vi inte så hemliga – många av er har ju faktiskt hitta oss och det är vi glada för! Bilderna ovan är från bloggaren bakom bloggen Helt Enkelt och det är underbart att få se vad ni som kunder ser och lägger märke till när ni stiger in hos oss. Och att Anna-Malin tar väldigt fina bilder gjorde ju det hela bara ännu härligare när hon faktiskt publicerade detta inlägg.

Vi vill verkligen att det ska uppstå en känsla hos er när ni hälsar på hos oss. En känsla av att ni är välkomna, att ni kan koppla av och att vi finns här och är tillgängliga när vi behövs.

Har ni vägarna förbi så tycker vi att ni ska komma in och säga hej!
Det är för er, våra kunder, som vi inspireras till att driva detta företag, denna butik. Och det är tack vare er vi kan skapa den atmosfär vi har skapat. Så lämna staden bakom er och kliv in i vår lilla värld och känn er som hemma!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s