frukost på språng

1 2 3 4

Ni vet de där mornarna när alarmet känns som en irriterande fluga som man bara vill vifta bort men som fortsätter komma tillbaka? De där mornarna när man glömmer bort allt vad jobb och plikter heter och sover bra mycket längre än planerat? Ja, vi alla har dem. Vi lovar.

Men att man har försovit och inte hinner slå sig ner vid frukostbordet bör inte innebära att själva frukosten faktiskt uteblir. Med frukost som det viktigaste målet på dagen gäller det att ha sina nödlösningar – även i stunder av stress. En av våra favoriter under dessa morgnar är den underbara medtagbara burken ovan från House Doctor (finns att köpa i våra fysiska butiker). Med locket och sugröret är den perfekt att bära i handen även när man är på språng!

Och ja, i dessa sommartider är vi helt sålda på smoothies! Möjligheterna är oändliga och smaken helt gudomlig. Smoothien ovan är såklart gjort på ett av våra absoluta favoritrecept:

  • 1 dl laktosfri naturell yoghurt
  • 1 dl osötad mandelmjölk
  • 1 dl frysta bär, här i form av blåbär och hallon
  • 1 ekologisk balan

För att göra den matigare och mer mättande kan man alltid slänga ner en skopa proteinpulver av valfritt märke. Och ja när den är mixad och klar så är det bara att njuta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s