med ett öga för detaljer

0 1 2 3 4

Jeans från Please, 1599 kronor, finner du HÄR / Topp från Rabens Saloner, 749 499 kronor, finner du HÄR / Skor från Primeboots, 2850 kronor, finner du HÄR / Armband från ICON, 275 kronor, finner du HÄR

Att veta hur man ska matcha färger i klädväg är för många inte alltid självklart. Och personligen så tycker vi att man ska köra på det man själv trivs i och inte vara alltför besatt utav regler. Men vill man ändå ha ett lite guidande tips på hur man ska tänka när man står där på tisdagsmorgonen, när man inte vet varken ut eller in, så vill vi dela med oss utav ett av våra absolut säkraste kort: satsa på den gemensamma nämnaren.

Med den gemensamma nämnaren menar vi i detta fall en viss ton. I samtliga av plaggen ovan så går tonen åt det naturfärgade beiga och bruna. Skorna och tröjan – ja det är ganska självklara, men i byxan återges dessa färger tydligast i sömmarna. Så ett bra tips, om man har svårt att avgöra vilken ton en byxa faktiskt går i, är att använd sig utav de små delikata trådarna – ibland kan de avslöja mer än vad man tror. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s