att bli inspirerad i Berlin

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Det är måndag och helgen är över. För vår del en helt fantastisk helg fylld med massa inspiration, skratt och promenerande. Ni som prenumererar på vårt nyhetsbrev känner ju redan till att vi var iväg till Berlin på Berlin Fashion Week, ni andra, ja ni får helt enkelt reda på det nu!

Tidigt på fredag morgon, i samband med soluppgången, lämnade vi Halmstad bakom oss för att bila oss hela vägen fram till vår slutdestination. Resten av helgen stod bilen parkerad och vi tog oss varhelst vi skulle till fots – allt för att kunna ta in så mycket av staden som möjligt under de få dagar vi faktiskt hade på oss. Vi möttes av uteserveringar fulla med folk, kaféer med gudomligt gott kaffe och showrooms med plagg så snygga att man hade velat ta på sig dem omgående och gå därifrån.

För ja, dessa showrooms var ju en stor del av anledningen till vår lilla helgvisit! Medan ni njuter av sommarvärmen och stunder vi vattnet går vi igenom kommande beställningar och kläder för kallare dagar. Så det där med att leva i nuet, ja det får vi hålla på med på fritiden. Vi lämnar helt enkelt den uppgiften till er under tiden – så ta tillvara på soltrålarna så sköter vi resten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s