när man vill koppla av och bara va

2 1

Ni vet känslan när man varit ute på äventyr hela dagen? Man har skrattat, aktiverat sig och umgåtts med människor man tycker om. Man är sådär härligt fylld på lycka och energi rent själsligt medan kroppen av ren trötthet skulle vilja lägga sig ner precis på dörrmattan så snart man tagit sig in genom dörren, dörren som leder en hem.

Finns det då något bättre än att ta en lång varm dusch för att sedan krypa ner bland kuddar och täcken och bara, bara koppla av? Inte om ni frågar oss! Och eftersom att det är en sådan där stund som vi värdesätter väldigt mycket så började vi fundera på hur man kunde göra den ännu härligare, ännu mysigare.

Ovan ser ni svaret – örngott och påslakan i 100% stentvättad linne från Tell Me MoreEtt underbart tyg som är sådär härligt ledigt och lite skrynkligt i looken och gör sig till en perfekt del av inredningen! Så nu kan du skippa de där stora överkastet som du brukar gömma din säng under och mixa och matcha bland de olika kulörerna precis som du vill för att få till DIN personliga look. Kan det bli mycket bättre?

PS: Finns även som kökshandukar och servetter. Missa inte!

Bilder lånade från Tell Me More’s hemsida. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s